Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals.

Food inspiration
Drink inspiration
Foodservice XS
Food Lab
Inspirational
Test materiaal

GO SOCIAL

‘Iets goeds’ doen voor de wereld en tegelijkertijd geld verdienen? Het kan! Maatschappelijk verantwoord ondernemen, circulair ondernemen, sociaal ondernemen, transparant ondernemen: het zijn allemaal termen die op hetzelfde neerkomen: ondernemen met respect voor mens, dier en milieu. In dit digitale Food Inspiration magazine geven we voorbeelden van foodprofessionals die sociaal ondernemen en alsnog een financieel gezonde zaak runnen. 

IN DEZE EDITIE

5 redenen waarom Edwin Vinke een goede chef is

Sociale chef Edwin Vinke

4 vegan hotspots in de Duitse hoofdstad

Plantbased Berlijn

Voedseldeskundige Louise Fresco

5 lessen over voedsel

Fotoserie over het favoriete eten van vluchtelingen

LIV RET

De inspirerende bedrijfsfilosofie van Starbucks 

Interview met CEO Howard Schultz

4 concepten met een sociale missie

Samen beter

FOOD INSPIRATION MAGAZINE EDITIE 109, OKTOBER 2018

Foto: Steven Achiam

‘Iets goeds’ doen voor de wereld en tegelijkertijd geld verdienen? Het kan! Maatschappelijk verantwoord ondernemen, circulair ondernemen, sociaal ondernemen, transparant ondernemen: het zijn allemaal termen die op hetzelfde neerkomen: ondernemen met respect voor mens, dier en milieu. In dit digitale Food Inspiration magazine geven we voorbeelden van foodprofessionals die sociaal ondernemen en alsnog een financieel gezonde zaak runnen. 

GO SOCIAL

IN DEZE EDITIE

Meld je aan, ontvang het digitale Food Inspiration magazine gratis maandelijks in je mailbox, en mis geen foodtrend meer!

FOOD INSPIRATION MAGAZINE EDITIE 109, OKTOBER 2018

Food Inspiration magazine komt nu ook in print! Een luxe en dik magazine, 4 x per jaar op je deurmat. Mis geen foodtrend meer en word lid! 

Foto: Steven Achiam

5 redenen waarom Edwin Vinke een goede chef is

Sociale chef Edwin Vinke

4 vegan hotspots in de Duitse hoofdstad

Plantbased Berlijn

4 concepten met een sociale missie

Samen beter

Voedseldeskundige Louise Fresco

5 lessen over voedsel

Fotoserie over het favoriete eten van vluchtelingen

LIV RET

De inspirerende bedrijfsfilosofie van Starbucks 

Interview met CEO Howard Schultz

Peter's signatuur

Lees verder