Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals.

Food inspiration
Drink inspiration
Foodservice XS
Food Lab
Inspirational
Test materiaal

CELEBRATE DIVERSITY

We gaan van lineair naar circulair, van economisch naar ecologisch, van vast naar vloeibaar, van ik naar wij. In het komende fooddecennium bestaan trends en tegentrends naast elkaar. Het thema van de Food Inspiration DayX luidde: Celebrate Diversity. In dit digitale magazine (her)beleef je de #FIDAYX en word je klaar gestoomd voor de 'Ja-jaren', waarin alles kan en mag, zo lang je rekening houdt met je gast, je personeel en de planeet. 

IN DEZE EDITIE

Foto: Rahi Rezvani

5 trends voor 2019

De start van de Ja-jaren

Restaurant Miznon in Tel Aviv

Streetfood snackbar

Plantaardige fast cuisine-formule

Restaurant Jack Bean in Rotterdam

Het podium voor voedselveranderaars

De meest innovatieve start-ups

Experimentele ijsketen

Salt & Straw uit de Verenigde Staten

Celebrate Diversity

Verslag Food Inspiration DayX

FOOD INSPIRATION MAGAZINE EDITIE 110, OKTOBER 2018

Foto: Maurice Vinken

We gaan van lineair naar circulair, van economisch naar ecologisch, van vast naar vloeibaar, van ik naar wij. In het komende fooddecennium bestaan trends en tegentrends naast elkaar. Het thema van de Food Inspiration DayX luidde: Celebrate Diversity. In dit digitale magazine (her)beleef je de #FIDAYX en word je klaar gestoomd voor de 'Ja-jaren', waarin alles kan en mag, zo lang je rekening houdt met je gast, je personeel en de planeet. 

CELEBRATE DIVERSITY

IN DEZE EDITIE

Meld je aan, ontvang het digitale Food Inspiration magazine gratis maandelijks in je mailbox, en mis geen foodtrend meer!

FOOD INSPIRATION MAGAZINE EDITIE 110, OKTOBER 2018

De tweede editie van het Food Inspiration print magazine is uit! Een luxe en dik magazine, 4 x per jaar op je deurmat. Mis geen foodtrend meer en word lid! 

Foto: Maurice Vinken

5 trends voor 2019

Restaurant Miznon in Tel Aviv

Celebrate Diversity

Plantaardige fast cuisine-formule

Het podium voor voedselveranderaars

Experimentele ijsketen

Lees verder

Foto: Rahi Rezvani