Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages staan centraal. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals en food-volgers in Nederland en België.

The
Food
Impactors
Summit

Datum: 31 maart en 1 april 2020
Locatie: Hotel de Bilderberg in Oosterbeek 

Tijdens de Food Impactors Summit 2020 brengen wij de top van de Nederlandse foodservice en foodretail en haar uitdagers - disruptors & start-ups -  samen aan tafel. Tijdens deze tweedaagse conferentie kijken we over persoonlijke belangen en bedrijfsdoelen heen en focussen we op onze gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. We gaan proactief op zoek naar manieren waarop we samen ons voedselsysteem kunnen verbeteren en die verandering kunnen versnellen. 

De Food Impactors Summit is doorontwikkeld vanuit de CEO convention. 

Workshops geven voeding aan programmering

Op basis van alle inzichten die we tijdens de workshops hebben opgedaan, werken wij deze zomer hard door aan de vorm en inhoud van het programma. We streven ernaar om je in de loop van september te kunnen informeren over het voorlopige programma.

De kleine lettertjes

Inschrijving voor de Food Impactors Summit is persoonsgebonden. Iedere aanmelding wordt door de organisatie objectief en kritisch beoordeeld. Niet de functietitel, maar wel de veranderbereidheid is doorslaggevend. Deelnemers moeten aantoonbaar invloed uit kunnen oefenen op het beleid van hun organisatie. 

De kosten voor deelname aan dit tweedaags congres bedragen €1.900,=.
Dit is inclusief diner en overnachting. Voor disruptors geldt een aangepast tarief: €500,=. 

Op de website staat precies beschreven wie in aanmerking komt voor de disrupters-fee.

Offline: This content can only be displayed when online.

Scroll naar beneden.