Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages staan centraal. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals en food-volgers in Nederland en België.

RACHEL'S GINGER BEER

COOL CONCEPT

  4 min

Offline: This content can only be displayed when online.

Van verse citroenen, sterke gemberwortels, biologische rietsuiker en goed water wordt 
Rachel’s Ginger Beer gemaakt. Eentje die 
uitblinkt in ambachtelijkheid, versheid,  
smaak en die niet te zoet is. 

  Frank Lindner   Lukas Vlaar  Xiao-Er Kong & Kim verheij

Gemberbier 2.0
De Amerikaanse Rachel Marshall is de oprichter van Rachel's Ginger Beer (RGB). Samen met haar partner Adam Peters en hun team ontwikkelen ze
vele verschillende soorten smaken gemberbier. Ze combineren hun basis gemberbier met bijzondere smaken en (seizoens)ingrediënten, van dragonfruit tot bloedsinaasappel. Dit doen ze door het toevoegen van fruitpurees en sappen, kruiden en thee. In de outlets zijn ook alcoholische cocktails met RGB te krijgen. Onder meer tequila, gin en bourbon.


X-Factor
RGB telt diverse vestigingen in Seattle en is het ultieme voorbeeld van go beyond or go home. Het product klopt, de niche is gevonden. De outlets zijn perfect ingericht. Het personeel is vriendelijk. En er zijn shop-in-shop-outlets van startende foodmakers waardoor de gemiddelde verblijfsduur en het bonbedrag per klant aanzienlijk stijgen.

Inmiddels wordt RGB door heel de VS verscheept via een online webshop. In 2018 waren Rachel en Adam te gast tijdens de Food Inspiration DayX. 


  4 min

Van verse citroenen, sterke gemberwortels, biologische rietsuiker en goed water wordt Rachel’s Ginger Beer gemaakt. Eentje die  uitblinkt in ambachtelijkheid, versheid,  
smaak en die niet te zoet is. 

  Frank Lindner   Lukas Vlaar & Rainier van IJzendoorn
Xiao-Er Kong & Kim Verheij

Offline: This content can only be displayed when online.

Gemberbier 2.0
De Amerikaanse Rachel Marshall is de oprichter van Rachel's Ginger Beer (RGB). Samen met haar partner Adam Peters en hun team ontwikkelen ze vele verschillende soorten smaken gemberbier. Ze combineren hun basis gemberbier met bijzondere smaken en (seizoens)ingrediënten, van dragonfruit tot bloedsinaasappel. Dit doen ze door het toevoegen van fruitpurees en sappen, kruiden en thee. In de outlets zijn ook alcoholische cocktails met RGB te krijgen. Onder meer tequila, gin en bourbon.


X-Factor
RGB telt diverse vestigingen in Seattle en is het ultieme voorbeeld van go beyond or go home. Het product klopt, de niche is gevonden. De outlets zijn perfect ingericht. Het personeel is vriendelijk. En er zijn shop-in-shop-outlets van startende foodmakers waardoor de gemiddelde verblijfsduur en het bonbedrag per klant aanzienlijk stijgen.

Inmiddels wordt RGB door heel de VS verscheept via een online webshop. In 2018 waren Rachel en Adam te gast tijdens de Food Inspiration DayX.