Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages staan centraal. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals en food-volgers in Nederland en België.

Food inspiration
Drink inspiration
Foodservice XS
Food Lab
Inspirational
Test materiaal

Bijzondere borden

Buitencategorie art of plating

Art of plating is de kunst van het opmaken van een bord. Borden uit de buitencategorie. Dit is wat gasten zien wanneer ze lunchen of dineren bij de chefs die onlangs op Chef’s Revolution aanwezig waren. Een selectie van de mooiste creaties van de beste chefs ter wereld.

Jonnie Boer (De Librije***, Nederland)
Oliver Peña (Enigma*, Spanje)
Angel León (Aponiente***, Spanje)
Mitsuharu Tsumura (Maido, Peru, #7 W50BR18)
Paul Pairet (Ultraviolet***, China, #24 W50BR18)
Poul Andrias Ziska (KOKS*, Denemarken)
Stefan Wiesner (Rössli*, Zwitserland)
Thomas Dorfer (Landhaus Bacher**, Oostenrijk)

Opvallend tijdens de kookdemonstraties is dat de chefs meer dan ooit werken met ingrediënten uit hun eigen regio, en bereidingswijzen van hun eigen culturele achtergrond toepassen. Niet alleen de smaak is waanzinnig, de opmaak van het bord is vaak een waar kunstwerk. 

Deel deze pagina!

 Frank Lindner  Apicbase  Arjen Moes

Afgelopen najaar vond voor de vierde keer Chef’s Revolution plaats in Zwolle. Verspreid over twee dagen gaven de beste chefs ter wereld weergaloze demo’s op het podium, waaronder:

Jonnie en Thérèse Boer en het team van Restaurant De Librije zijn samen met Thomas en Carola Ruhl van Port Culinaire de initiatiefnemers achter dit avantgardistische festival.

Sebastian Frank (Horváth**)
Micha Schäfer & Billy Wagner (Nobelhart & Schmutzig*)
Andreas Rieger (Einsunternull*)

en een delegatie rock & roll chefs uit Berlijn:

Deel deze pagina!

Bijzondere borden

Buitencategorie art of plating

Art of plating is de kunst van het opmaken van een bord. Borden uit de buitencategorie. Dit is wat gasten zien wanneer ze lunchen of dineren bij de chefs die onlangs op Chef’s Revolution aanwezig waren. Een selectie van de mooiste creaties van de beste chefs ter wereld.

 Frank Lindner  Apicbase  Arjen Moes

Afgelopen najaar vond voor de vierde keer Chef’s Revolution plaats in Zwolle. Verspreid over twee dagen gaven de beste chefs ter wereld weergaloze demo’s op het podium, waaronder:

Jonnie Boer (De Librije***, Nederland)
Oliver Peña (Enigma*, Spanje)
Angel León (Aponiente***, Spanje)
Mitsuharu Tsumura (Maido, Peru, #7 W50BR18)
Paul Pairet (Ultraviolet***, China, #24 W50BR18)
Poul Andrias Ziska (KOKS*, Denemarken)
Stefan Wiesner (Rössli*, Zwitserland)
Thomas Dorfer (Landhaus Bacher**, Oostenrijk)

en een delegatie rock & roll chefs uit Berlijn:

Sebastian Frank (Horváth**)
Micha Schäfer & Billy Wagner (Nobelhart & Schmutzig*)
Andreas Rieger (Einsunternull*)

Opvallend tijdens de kookdemonstraties is dat de chefs meer dan ooit werken met ingrediënten uit hun eigen regio, en bereidingswijzen van hun eigen culturele achtergrond toepassen. Niet alleen de smaak is waanzinnig, de opmaak van het bord is vaak een waar kunstwerk. 

Jonnie en Thérèse Boer en het team van Restaurant De Librije zijn samen met Thomas en Carola Ruhl van Port Culinaire de initiatiefnemers achter dit avantgardistische festival.

Lees verder